Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Днес протестът беше знаков, защото беше подкрепен от повече

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Днес протестът беше знаков, защото беше подкрепен от повече
Коментари Харесай

Ивайло Кожухаров от ИТН: Днес се получи обединение, което при модела на джипката нямаше как да стане

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Днес митингът беше знаков, тъй като беше подсилен от повече от 20 асоциации - на ресторантьори, на диджей, на хотелиери - на всички фрагменти, свързани с отдих, отмора, дори култура, каза Ивайло Кожухаров от Има Такъв Народ в студиото на 7/8 тв.

" Случи се нещо още по-важно - няколко часа преди този момент се случи едно обединяване на туристическия отрасъл - с конфедерацията на бизнеса и на алианса, редица асоциации по туризъм излязоха с общо мнение за народен крицисен щаб, който да изведе туристическия бранш от рецесията. Нямаше по какъв начин да стане това обединяване в " модела на джипката ". Защото там стояха едни хора, а други стояха изпод и подвикваха.

Съответно, когато едните подвикват, а другите поддържат, нещата продължаваха по един и същи метод. Едните постоянно бяха по-добре - героите се сменяха - положителните и неприятните, само че моделът си отиде и това е същинската картина. Това е бранш, който 18 месеца е потърпевш от всички други - той е дискриминиран. "  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР